Як правильно їсти чорну редьку?
Чорну редьку зазвичай їдять у салатах в тертому чи подрібненому вигляді. Саме так овоч зберігає максимум корисних властивостей. Однак, з редькою можна приготувати багато яскравих і незвичайних страв. Її маринують, смажать, варять і роблять пюре або додають до супів.
Що можна лікувати чорну редьку?
Також чорна редька може розчиняти камені в жовчному міхурі і очищати печінку. Вона також виводити холестерин. «Сік чорної редьки корисний при виразках, гнійних ранах. За допомогою соку також можна лікувати бронхіт, простудний кашель (редька + мед).
Як їсти редьку?
Редьку зазвичай їдять сирою — тонко нарізаною або подрібненою на тертці. Її можна додати в салати, бутерброди, подавати із соусами на тарілках для закусок. Редьку можна додавати в приготовані страви, отримуючи м'яку та ніжну консистенцію.
Чорна редька: користь і шкода, рецепти, фото, зберігання, …
Що можна приготувати з редьки, щоб здивувати близьких? Смачним блюдом з цим продуктом можна вважати будь-який салат, адже хрустінка і острінка редьки додадуть …