Яблука помити, крупно нарізати і пропустити через соковижималку. Зняти піну. Процідити сік через сито, застелене щільною тканиною. Піну віджати руками через ганчірку.
Як приготувати яблучний сік без соковижималки в домашніх умовах?
Для того, щоб приготувати яблучний сік за допомогою м'ясорубки, вам потрібно:
- вимити яблука і розрізати їх на частини;
- пропустити фрукти через м'ясорубку;
- зцідити сік, що вийшов, в каструлю;
- через серветку або марлю туди ж зцідити густу яблучну масу.
Кеш
Скільки треба варити сік з яблук?
Яблука відправити в соковижималку і перемолоти їх кілька разів. Отриманий сік процідити через марлю і влити в каструлю. Додати цукор за смаком. Довести сік до кипіння і кип'ятити 3 хвилини.
Скільки соку виходить з відра яблук?
Для приготування соку нам знадобиться електрична соковижималка. Для приготування 2 літрів соку нам знадобиться відро різаних яблук. При віджиманні сік виходить каламутним, з невеликою кількістю домішки піни. Піну необхідно зібрати в окремий посуд.
Як віджати яблука – Ogorod.biz.ua
На такій соковижималці ви можете якісно віджати віджати сік різних ягід, томатів, а також м’яких та стиглих фруктів. Як переробити яблука на сік? Чи можна за допомогою блендера зробити сік?