Вам потрібно взяти необхідну кількість крупи, висипати її в каструлю, залити холодною водою або молоком. Помішуючи, варити кашу до тих пір, вона вона не закипить, а потім зменшити вогонь і продовжувати варити 20-30 хвилин до загустіння. Зняти каструлю з вогню і дати каші настоятися 15-20 хвилин під кришкою.28 жовт. 2022 р.
Скільки часу варити крупу?
У нашій статті ми розглянемо найпопулярніші види круп. Гречана крупа: 1 склянка крупи на 2 склянки води, довести до кипіння і варити 15-20 хвилин. Пшенична крупа: 1 склянка крупи на 3 склянки води, довести до кипіння і варити 30 хвилин. Пшоно: 1 склянка крупи на 3 склянки води, довести до кипіння і варити 25-35 хвилин.
Як правильно приготувати Ячневу кашу?
Крупу ретельно промити під проточною водою мінімум три рази. Залити крупу холодною водою і поставити на сильний вогонь. Коли вода закипить, зменшити вогонь і накрити каструлю кришкою. Варять ячну кашу 15 хвилин, помішувати необов'язково.
Як варити ячну кашу на воді?
Води потрібно рівно удвічі більше ніж крупи, тобто якщо ви брали 200 г крупи, то води вам знадобиться 400 г. Збільште вогонь до максимального, дайте закипіти. Щойно закипить, зменшіть вогонь до середнього і лишіть на 15-18 хвилин. Коли крупа вбере у себе всю воду, ваша каша готова.
Каші – 24 рецептів, як приготувати покроково з фото на
Для приготування каші за великим рахунком потрібно тільки два основних інгредієнта: власне крупа і рідина, в якій вона буде варитися.