Як варити морс із журавлини

Помийте 400 г журавлини, перекладіть в каструлю, залийте 2 л води, додайте цедру апельсина та 5 ст. л. цукру. Вичавте апельсиновий сік з одного цитруса та влийте до каструлі.

Скільки варити морс?

Відварюємо наш морс на середньому вогні не більше 5 хвилин. Морс повинен почати закипати і трохи піниться.

Як зробити морс?

морси Готують дуже просто. Традиційно спочатку віджимають сік з ягід або фруктів, а макуха відварюють у воді або сиропі. Потім з'єднують сік і відвар. Вже приготований морс можна додати цедру, м'яту, лимонний сік, корицю, мелісу, мускатний горіх або мед.

Як використовувати журавлину при циститі?

Готують морс так: з 400 г журавлини вичавити сік і поставити в холодильник. Вичавки, що залишилися, залити 400 мл води, додати меду чи цукру за смаком і прокип`ятити на малому вогні протягом 30-40 хв, відцідити, змішати з соком і випити протягом дня. Курс лікування 4 тижні.

Дізнаємося як правильно варити журавлинний морс: …
З’ясуємо нижче, як морс журавлинний варити. Дізнаємося як правильно варити журавлинний морс: покроковий рецепт приготування з фото — UkrChannel.com

Related Post

Яке коріння у аґрусуЯке коріння у аґрусу

Аґрус — невисокий багаторічний зимостійкий (його ще називають «північний виноград») чагарник (50–150 см) із потужною кореневою системою, яка занурюється на глибину понад 2 м. Коріння легко утворюється на гілках, дотичних

Як підключити колонки 3.5 до телевізора: докладна інструкціяЯк підключити колонки 3.5 до телевізора: докладна інструкція

Зміст:1 Як підключити звичайні стовпчики до телевізора?2 Як підключити додаткові стовпчики до телевізора?3 Чи можна підключити колонки до телевізора?4 Як підключити стовпчики до телевізора через HDMI? Для багатьох любителів якісного

Чому гниє середина капустиЧому гниє середина капусти

Причина появи білої гнилі — гриб Whetzelinia sclerotiorum. Захворювання часто розвивається наприкінці вегетації і у період зимового зберігання. Зовнішнє листя вкривається водянистими плямами і загниває. Потім хвороба поширюється на весь