Як правильно приготувати морс із журавлини?
Помийте 400 г журавлини, перекладіть в каструлю, залийте 2 л води, додайте цедру апельсина та 5 ст. л. цукру. Вичавте апельсиновий сік з одного цитруса та влийте до каструлі. Кеш
Як зробити морс?
морси Готують дуже просто. Традиційно спочатку віджимають сік з ягід або фруктів, а макуха відварюють у воді або сиропі. Потім з'єднують сік і відвар. Вже приготований морс можна додати цедру, м'яту, лимонний сік, корицю, мелісу, мускатний горіх або мед.
Як використовувати журавлину при циститі?
Готують морс так: з 400 г журавлини вичавити сік і поставити в холодильник. Вичавки, що залишилися, залити 400 мл води, додати меду чи цукру за смаком і прокип`ятити на малому вогні протягом 30-40 хв, відцідити, змішати з соком і випити протягом дня. Курс лікування 4 тижні.
Морс із замороженої журавлини – 6 рецептів приготування
Морс із замороженої журавлини — 6 рецептів приготування. Жаждоутоляющий, поживний, а тому дуже корисний напій можна приготувати з журавлини. Читайте у …