Доводимо воду до кипіння. Як тільки вода в каструлі закипить, кладемо в металевий друшляк три склянки смородини та близько 200 г нарізаних яблук (це порція на одну трилітрову банку компоту). Опускаємо друшляк зі смородиною і яблуками в киплячу воду на 3-4 хвилини.
Як варити компот з яблук в домашніх умовах?
Компот зі свіжих яблук класичний У каструлю налити воду, довести її до кипіння. Додати цукор, перемішати і варити до повного його розчинення. Яблука вимити, видалити серцевину і нарізати часточками. Викласти в каструлю, довести компот до кипіння і проварити протягом 5-10 хвилин. Кеш
Як правильно варити компот?
Для приготування компоту плоди не потрібно попередньо розморожувати, так вони втратять багато соку. Тому покладіть всю ягідну суміш у замороженому вигляді в киплячу воду. Дочекайтеся, коли вода знову закипить. Зменшіть вогонь й варіть компот не більше 5 хвилин.
Як варити компот з яблук на зиму?
Компот з яблук та апельсин на зиму Викладіть фрукти в банку, залийте окропом і прикрийте стерилізованої кришкою. Залиште на 20-30 хвилин. Злийте рідину в каструлю, додайте цукор і, помішуючи, доведіть до кипіння. Перелийте сироп назад в банку і закатайте її.
Компот з яблук і чорної (червоною) смородини: рецепти в …
Інгредієнти для компоту з яблук і чорної смородини. Яблука – 500 г; Чорна смородина – 150 г; Цукровий пісок – 5 ст. л. Очищена вода – 3 л; Рецепт компоту з яблук і чорної смородини