Як валяти м’ясо в домашніх умовах

Як пом якшити жорстке м’ясо?

Якщо ви купили не найвдаліший шмат м'яса, додайте до бульйону ложку оцту і варіть м'ясо на мінімальному вогні. Також можна додати кілька ложок лимонного соку. Кислота розм'якшить м'ясні волокна і м'ясо стане більш м'яким. Також до бульйону можна додати чайну ложку соди.

Що робити щоб м’ясо було м’яким?

М'ясо стане більш м'яким, якщо перед приготуванням натерти його майонезом, лимоном чи залити на ніч кефіром. Якщо ви збираєтеся не запікати, а варити продукт, тоді до самого бульйону краще додати кілька столових ложок оцту, горілки чи лимонного соку.

Як смачно приготувати м’ясо на сковороді?

М'ясо потрібно нарізати шматочками 4-5 см в довжину і 1 см в ширину. Нагріти сковороду, налити олію, викласти свинину і смажити її 7 хвилин. Потім викласти нарізану цибулю, зменшити вогонь, накрити сковороду кришкою і продовжувати готувати страву 20 хвилин.

Як вялити мясо в домашніх умовах
Кролика; лосятину; нутрію. Для заготівлі на користь беруть нежирну сировину. Більше цієї мети підходять тушки дорослих особин. М’ясо від молодих тварин містить …

Related Post

Що можна їсти при хворобі підшлункової залозиЩо можна їсти при хворобі підшлункової залози

Що можна їсти при хворій підшлунковій залозі? Корисна їжа для підшлункової – це підсушений хліб або прісні сухарі. Страви з нежирних, дієтичних сортів м'яса та риби. Підходить індичка, кролик, нежирна

Жовте листя пекінської капустиЖовте листя пекінської капусти

Пожовтіти листя капусти може при дефіциті підживлення. Зазвичай овоч може висохнути через брак азоту, фосфору та калію. Крім цього, необхідно оглянути посадки на наявність хвороб та шкідників. Чим раніше буде