перші 5 годин слід сушити при температурі 50º С; наступні 6 годин при температурі 70 ºС; й потім готувати до готовності при температурі 75-80 ºС.
Як правильно сушити сливи в Електросушарці?
Як сушити сливи у електросушарці
- 1 етап: сушимо 4 години при температурі +50… +55ºС. Міняємо лотки місцями та перевертаємо шматочки.
- 2 етап: сушимо 4 – 6 годин при температурі +60 º с. Міняємо лотки, перевертаємо сливи.
- 3 етап: до готовності продукту, приблизно, 4 – 6 годин при температурі +75… +80 С.
Кеш
Як сушити великі сливи?
Сливу вимити, видалити плодоніжку і м'яті плоди Можете використовувати плоди з кісточкою, в аерогрилі навіть великі плоди добре высушатся, але якщо бажаєте отримати продукт без кісточки, видаліть її Встановіть в аерогрилі температуру 65 °C і сушіть сливи протягом 40 хвилин, залиште остигати на годину Кеш
Як зробити чорнослив в сушарці?
Інший варіант сушки у сушарці: плоди витримують від 3 до 5 годин за температури 40-50°С. Коли сливи стануть в'яленими, підвищують температуру до 60°С. Через 4 години їх повністю охолоджують та ще сушать 8-10 годин при 75°С.
Як сушити сливу в домашніх умовах? 5 способів
Цей спосіб підійде для тих, хто бажає швидко і просто отримати смачні сухофрукти в домашніх умовах. Технологія приготування подібна до описаних вище способів заготовок. 1. Всі сировину розкладається на попередньо застеленому пергаментним папером огидніша з невеликою …