Треба нагріти духовку до 60-80-ти градусів за Цельсієм, викласти насіння на деко в один шар та помішувати його кожні 30 хвилин, аби воно не пригоріло. Також необхідно лишити дверцята причиненими, щоб всередині добре циркулювало повітря. Швидкий метод сушіння може призвести до того, що насіння трохи підсмажиться.
Як сушити гарбузове насіння для посадки?
Гарбузове насіння для їжі можна висушити різними способами: Їх розкладають в один ряд і сушать протягом декількох днів. В духовці. Промите і обсушене насіння укладають на деко, застелений фольгою або пергаментом. Духовку прогрівають, потім зменшують жар до мінімуму і сушать продукт до готовності протягом 30-40 хвилин. Кеш
Як правильно зберігати гарбузове насіння?
Тому не залишайте його надовго на ділянці або у холодному і сирому приміщенні. Оптимальні умови для зберігання насіння гарбуза — сухе і темне місце з температурою повітря до 16° С і помірною вологістю. Щоб насіння "дихало", його слід покласти у тканинні або паперові мішечки.
Як смажити гарбузове насіння в духовці?
- Прогрійте духовку до 180 градусів
- У разі якщо насіння дуже маленькі, температуру можна підняти до 200 градусів
- Вимиті і висушені насіння складіть в миску, додати туди ж пару ложок рослинного масла і все ретельно перемішайте
- При бажанні на цьому етапі можна додати трошки ваших улюблених спецій
Інструкція, як сушити гарбузове насіння в домашніх умовах …
Який термін зберігання чурчхели, як перевозити ласощі без холодильника?Якщо приготовлений продукт здається …