Як спекти паску щоб вона не впала?
Що робити, щоб паска не підгоряла В холодну духовку ставити не можна, бо паски можуть впасти, і під час різкого набору температури боки та поверхня хлібин можуть підгоріти. Тож, аби цього уникнути, слід попередньо прогріти духовку хоча б до 150 градусів. Кеш
Як спекти паску щоб не Пригорала?
ПАСКА ПРИГОРАЄ 170°С потрібна температура. Можна використовувати вершкове або топлене масло разом з пергаментом, це захистить паску від пригорання. Якщо ви знаєте, що у вашій духовці завжди підгорає «верх», тоді температуру потрібно трохи знизити, а сам паску накрити пергаментним папером.
Чому паска виходить суха?
Від температури масла при додаванні в тісто залежить текстура готових виробів. Якщо брати масло кімнатної температури, дістати з холодильника за 30 хв до замісу, паска буде ніжна. Якщо масло дуже холодне або навпаки розтоплене тектура паски буде суха та крихка.
Як спекти паску не гірше кондитера — перевірений рецепт