Нижче розрахуємо, скільки солі додавати в плов, залежно від кількості (ваги) рису, що використовується (сіль будемо відмірювати чайною ложкою без гірки): На 200 г рису в плові потрібна 1 чайна ложка солі. На 300 г рису в плові потрібно 1.5 чайних ложки солі. На 400 г рису в плові потрібно 2 чайні ложки солі.28 черв. 2023 р.
Коли потрібно солити плов?
Зірвак — важливий етап приготування плову. Сіль та спеції слід додавати після того, як закипить зирвак. Кеш
Що добавляють в плов?
· Приправа для плову з яловичиною – пажитник, сумах, орегано, майоран, чебрець, куркума. · Приправа для плову зі свининою – лавровий лист, каррі, барбарис, базилік, майоран, кмин, гвоздика, сумах. · Приправа для плову з куркою – петрушка, кмин, часник, сумах, каррі, хмелі-сунелі, чорний перець горошком.
Яку воду додавати в плов?
Обсмажені овочі і м'ясо залити окропом (вода повинна покривати м'ясо з овочами десь сантиметра на два).
Плов – рецепт плову покроково – УНІАН