Як засолити огірки щоб були хрусткі?
Банки з огірками, засоленими холодним способом, закривають капроновими кришками і зберігають у холоді. А банки з огірками, залитими гарячою водою, закочуються залізними кришками і можуть зберігатися при кімнатній температурі. 4. Щоб солоні огірки вийшли щільними і хрусткими, замочіть їх у холодній воді на 3-4 години. Кеш
Як правильно солити огірки?
Спосіб простий: огірки укласти разом з прянощами в банки. Сіль розмішати в холодній воді, залити розсолом огірки. Закрити банки поліетиленовими кришками, розігрітими в гарячій воді (щоб при охолодженні вони дуже щільно сіли на банку). Огірки просоляться приблизно через місяць.
Скільки солі на 1 л води для квашених огірків?
Для квашених огірків на 1 літр води зазвичай кладуть 50-60 г солі. Це приблизно 2 – 2,5 ст. ложки. Кеш
Як правильно солити огірки: найпростіші рецепти
Як швидко приготувати солоні огірки, щоб вони були хрусткими і ароматними? Огірки за 5 хвилин reklama Найшвидший рецепт пропонує кухар Андрія Величка, пише ТСН. Інгредієнти: огірки грунтові, або весняні дрібні, або будь …