Почищений буряк порізати пластинками завтовшки 0,5 см , часник посікти, корінь селери нарізати великими шматками. На дно посудини укласти шар буряків, потім шар капусти, густо посипати часником і селерою, потім знову шар буряків і так заповнити посудину доверху. Залити киплячим розсолом овочі так, щоб розсіл покрив їх.
Що потрібно щоб квашена капуста була хрусткою?
Щоб капуста була хрусткою, рекомендується процес заквашування починати при кімнатній температурі, а закінчувати приблизно при 0 ° С. Для отримання хрусткої капусти готуємо її в розсолі. Особливість в тому, що за цим рецептом капусту не потрібно м'яти для виділення соку.
Як правильно приготувати квашену капусту для вареників?
В баняк набираємо літру квашеної капусти та заливаємо водою. Варимо на невеличкому вогні приблизно годину. Поки вариться капуста, чистимо цибулю, нарізаємо на невеликі шматочки та обсмажуємо на пательні. Коли цибуля посмажилася до золотистого кольору розділяємо її, забравши одну третю олії та цибулі.
Як варити капусняк з квашеної капусти без пшона?
Спосіб приготування: Цибулю дрібно нарізати, а моркву натерти на крупній тертці. Квашену капусту промити, якщо вона дуже кисла і солона, або просто відкинути на друшляк, щоб зайвий сік міг стекти. У каструлю налити води і покласти туди картоплю та селеру. Коли закипить, зменшити вогонь і варити 15-20 хвилин.
Як засолити капусту з буряком: рецепт швидкого приготування
буряк столовий – 0,5 кілограм; капуста – 1 середній качан; лист лавровий – 3 штуки; соняшникова олія – 1 велика ложка; цукор – 40 грам; сіль кам’яна – 70 грам; перець горошком – за смаком; укус …