Очистіть часник та наріжте тонкими слайсами (приблизно 1 мм). Складіть в миску і залийте олією. Дайте настоятися 15-20 хвилин – масло повинно просочитися ароматом часнику. Обсмажте часник разом з олією на розігрітій сковороді 1 хвилину.
Що буде якщо кожен день їсти часник?
Як може нашкодити часник А особливо шкода часнику позначається на печінці. Ось саме тому не можна їсти часник кожен день: якщо вживати його 7 днів на тиждень, то ймовірність розвитку ожиріння печінки у вас буде вища. Крім того, досить часто можна зустріти історії, що людям доводилося пити часник як таблетку.
Що можна лікувати часником?
У народній медицині часник використовують для виведення глистів. Часник стимулює виділення жовчі та покращує перетравлення жирної їжі. Часник позитивно впливає на потенцію, а також використовують для лікування простатиту.
Як правильно вживати часник?
Таким чином, найкращий спосіб споживання часнику – це вживання сирого часнику на голодний шлунок, оскільки свіжий часник містить аліцин, який руйнується при термічній обробці. Щоб отримати максимум поживних речовин, потрібно з'їдати 1-2 зубчики сирого часнику, запиваючи їх склянкою води, до сніданку.
Як правильно смажити часник, щоб не було гіркого …
Як довго смажити часник Важливий момент: якщо ви смажите часник, видавлений через прес, то тримати його на сковорідці можна лише 20-30 секунд. Нарізаний часник ножем можна смажити буквально хвилину. Шматочки мають бути дуже дрібними. Великі шматки підсмажаться згори, а всередині залишаться сирими.