Що можна зробити з ягід малини?
Малину вживають і в свіжому вигляді, і заморожену. Свіжа малина добре втамовує спрагу, а також покращує травлення. Ягоди використовують для приготування різноманітних соків, желе, варення, вина, наливок.
Скільки цукру потрібно на варення з малини?
Малинове варення з м'ятою
- Малина – 500 г
- Цукор – 250 г
- М'ята – 2 гілочки
Як зробити малину на зиму?
Засипати малину цукром і дерев'яним товкачем розминати-розтерти цукор з малиною. Викласти суміш у простерилізовані банки, не доходячи 1,5–2 см до краєчка, та засипати цукром – це такий собі додатковий консервант. Закрити банки простерилізованими кришками та поставити у прохолодне місце.
Страви з малиною – 37 рецептів з фото, калорійність, склад …
Малину смачно їсти в свіжому вигляді з вершками або в складі фруктових салатів, з неї можна варити ароматне варення, кисіль і компоти, робити пастилу, мармелад, зефір, желе, муси, вино, лікери …