Як правильно приготувати кольорову капусту?
Як варити кольорову капусту перед смаженням Поставити каструльку з водою на плиту, воду налити з розрахунком повного покриття суцвіть капусти. Воду закип'ятити і посолити. Опустити капусту. Варити до напівготовності 7 хвилин на слабкому вогні.
Як смажити кольорову капусту?
Цвітну капусту відварити у підсоленій воді 5—7 хв. Яйця збити, борошно змішати з сухарями. Після охолодження суміші кожне суцвіття окремо по черзі вмочити в яйце потім в борошно з сухарями і смажити на добре розігрітій олії до золотистого кольору.
Що можна приготувати з кольорової капусти?
10 смачних страв із цвітної капусти
- 1 Смажена цвітна капуста
- 2 Ароматне рагу з цвітної капусти з айвою
- 3 Биточки з цвітної капусти
- 4 Крем-суп із цвітної капусти із сирними кульками або грінками
- 5 Запіканка з цвітною капустою у мультиварці
- 6 Кіш з грибами, цвітною капустою та помідорами
Кольорова капуста – швидко і смачно, рецепти які …
І дорослим, і дітям сподобається приготовлена кольорова капуста швидко і смачно з яйцем, рецепти якої виконуються на сковороді і можуть різнитися складом додаткових інгредієнтів. У даному випадку страва доповнюється солодким перцем, замість якого можуть бути інші овочі, …