Як правильно підготувати капусту для голубців?
Досвідчені господині роблять це наступним чином: качан капусти загортається в харчову плівку, а потім ставиться в мікрохвильовку на 3,5 хвилини. Після цього плівка знімається, а капуста легко розбирається на м'яке і соковите листя.
Як робити голубці з молодої капусти?
Беремо велику каструлю і кладемо в неї качан молодої капусти. Заливаємо її киплячою водою і проварюємо близько 3-5 хвилин. Потім виймаємо на друшляк, чекаємо, поки з капусти стече вода. Акуратно знімаємо листя біля основи ножем.
Як правильно готувати рис на голубці?
добре промити крупу, поки вода не буде прозорою; засипати у воду в пропорціях 1 частина рису на 2 частини води; довівши до кипіння, перевести на мінімальний вогонь, після чого варити рис потрібно хвилин 7-10; після чого додати вершкове масло (необов'язково), накрити кришкою і залишити в теплі на 10-15 хвилин.
Голубці – 15 рецептів, як приготувати покроково з фото на
Рецепти приготування голубців. В кастрюлі. З молодої капусти. Ліниві голубці. Голубці — друге гаряче блюдо, м’ясний фарш в капустяному листі. Це …