Як швидко зробити шашлик із курки

Як швидко замаринувати курку для шашлику?

«В якості рідкої частини маринаду відмінно підійдуть кефір і кисле молоко, якщо додати в них нашу суміш спецій». курки", то у вас вийде курчатка тандурі. А взагалі в кисломолочному маринаді для курки хороші теплі спеції: куркума, паприка, мелений перець, сушений часник, зіра, коріандр та суміш типу каррі. Збережена копія

Як дізнатися чи готовий шашлик із курки?

Коли на шашликах з'являються білі патьоки (виділяється білок), це означає, що м'ясо вже середньої прожарки, майже готове. Якщо ви любите солодше, скоро знімати. Щоб перевірити, акуратно надріжте шматочок. Дуже простий рецепт гарніру для шашлику.

Related Post

Після яких культур краще садити часник ярийПісля яких культур краще садити часник ярий

Найкращими попередниками для часнику є огірки, кабачки, капуста, патисони та інші гарбузові, бобові й зернові культури та пряні трави. Не варто вирощувати часник на ділянках, де раніше вирощували моркву і

Коли укутувати дерева на зимуКоли укутувати дерева на зиму

Коли вкривати дерева на зиму? Молоді саджанці потрібно захищати не тільки в першу зиму після посадки. Для більшості плодових видів молоді дерева потрібно вкривати в перші 5 зим. Для колонновидних