Як приготувати соус з томатної пасти?
Розігріти сковороду, на неї викласти томатну пасту. Обсмажити її 1-2 хвилини на сильному вогні, а потім влити воду. Перемішати масу до однорідності, коли вона почне закипати, додати часник, базилік, хмелі-сунелі, цукор, перець і сіль. Перемішати і випарювати до потрібної консистенції. Кеш
Що можна зробити з томатною пастою?
Томатна паста
- Соус із томатної пасти Сьогодні ми приготуємо надзвичайно смачний соус із томатної пасти. …
- Соус до рису …
- Кетчуп з гірчицею …
- Кетчуп "як за часів СРСР" …
- Томатний крем-суп …
- Кетчуп з томатної пасти …
- Барбекю …
- Тюфтельки без рису
Скільки варити томатну пасту?
Варити томатну пасту потрібно дві години на маленькому вогні до бажаної густоти. Наприкінці приготування додати оцет. Далі слід простерилізувати банки, вилити в них томатну пасту та щільно закрити кришками або законсервувати. Томатну пасту можна зберігати без холодильника.
Приготування помідорів в томатній пасті на зиму: …
Манікюр Приготування помідорів в томатній пасті на зиму: кращі рецепти. Як приготувати помідори гострі, з желатином, зелені, часточками, в томатній пасті і в томатному соусі: смачний рецепт на зиму Поради У даній статті ми розглянемо заготовки з томатів на зиму — помідори з класичного та інших рецептах, томат і томатна паста. Зміст