Як розрахувати рис на плов

Скільки води і рису на плов?

Рис для плову залийте холодною водою у співвідношенні 1:3. Поставте на середній вогонь. Доведіть до кипіння і зменшіть вогонь до мінімального, інакше вода занадто швидко випарується. Після закипання білий рис варять 15-20 хвилин, а бурий – 40 хвилин.

Скільки рису кидати в плов?

Протягом 2-3 хвилин обсмажуйте рис і постійно помішуйте його, а потім додайте воду в співвідношенні 500 мл на 400 г рису. Зачекайте, поки вода закипить, зменшіть вогонь і закрийте сковорідку щільною кришкою. Тушкуйте крупу 20 хвилин на повільному вогні, поки рідина повністю не вбереться в крупу.

Скільки потрібно води на 1кг рису?

Як варити рис: пропорції води і зерна Не кожна господиня знає, як правильно варити рис, щоб отримати розсипчасту і смачну страву. Традиційно для рису пропорції такі: на 1 склянку зерна береться 2 склянки води.

Кращий, правильний рис для плову: список з …
Плов готують у великому казані з товстого металу (чавуну). Правила приготування включають в себе певну послідовність. Як вже говорилося спочатку, злакові замочують, потім промивають, наступний процес — це обсмажування зерна. Для цього на дно казана кладуть жир, …

Related Post

Як правильно використовувати програму TransferGo: докладна інструкціяЯк правильно використовувати програму TransferGo: докладна інструкція

Зміст:1 Як переказати гроші через трансфер го?2 Які дані потрібні для перекладу TransferGo?3 Як користуватися трансфером?4 Як швидко приходять гроші через трансфер го? Якщо ви знайомі з проблемою переказу грошей

Як зробити виноградне виноЯк зробити виноградне вино

Почему бродит виноград? Виноградное сусло, налитое в бочки или чаны и предоставленное влиянию теплого воздуха, начинает бродить, причем сахар, заключающийся в нем, разлагается на углекислоту и алкоголь. Как понять что

Чи можна при виразці бурякЧи можна при виразці буряк

Дозволені страви із картоплі, моркви, буряка, цвітної капусти та 100 г спілих, некислих помідорів. У обмеженій кількості можна їсти зелений горошок. Овочі слід відварити у воді або приготувати на пару,