Скільки Кипятити виноградний сік?
Виноградний сік на зиму Виноград промити, прибрати зіпсовані ягоди. Кілька разів віджати сік через соковижималку. Сік через сито перелити в каструлю. Довести до кипіння і варити 5 хвилин.
Як приготувати сік з винограду?
Вимиті грона винограду покласти в каструлю, залити трішки води /10-15 см від дна/, накрити кришкою і увімкнути повільний вогонь. Дерев'яною ложкою перевертати час від часу. Після того як основна маса ягід віддасть сік, процідити сік через друшлаг чи марлю. Добре віджати жмих.
Як розводити виноградний сік?
Принадність домашнього виноградного соку в тому, що він приносить неймовірну користь організму, й до того ж, буде солодким навіть без додавання цукру! Якщо у вас вийшов міцний концентрат, то це ще краще! Адже тоді сік можна розвести з водою в пропорції 1: 1, або 2: 1, і кількість напою збільшиться в два рази!
Як приготувати виноградний сік у домашніх умовах
Приготування: Для початку добре промийте виноград, потім дайте воді стекти (просушіть гроно). Можна відокремити ягоди …