Як робити соус зі сливи на зиму

Як приготувати соус зі слив?

Перетерти сливи через сито, щоб маса була однорідною та без шкірок. У протерту масу всипати зелень, часник, сіль, цукор, перець, хмелі-сунелі та м'яту. Покласти домашній соус ткемалі на повільний вогонь і після закипання проварити 5-7 хвилин. Смачний домашній соус ткемалі готовий. Кеш

Що можна зробити зі слив на зиму?

Кілька простих і доступних рецептів збережуть урожай і наповнять стіл в зимовий період смачними і корисними стравами.

  1. Слива п'ятихвилинка у власному соку
  2. Маринована слива
  3. Кисло-солодкий соус зі слив
  4. Пряна слива
  5. Повидло «асорті» зі слив

Як приготувати соус ткемалі з слив?

Швидкий та простий рецепт приготування соусу ткемалі на зиму:

  1. Сливи перебрати, помити. Очистити від кісточок. …
  2. Все пропустити через м'ясорубку.
  3. Потім додати сіль, цукор, мелений чорний перець. Все добре перемішати.
  4. Поставити на вогонь, довести до кипіння. …
  5. Готовий соус ткемалі розкласти по банках.

Кеш

Соус із слив на зиму: 11 кращих … – Lifehacker
Сливовий соус — тонкощі і секрети приготування. Соус із слив являє собою незамінну заготовку для зимового періоду. Густий і ароматний, він володіє унікальним смаком, який чудово …

Related Post

Скільки росте креветка Розенберга: особливості та характеристикиСкільки росте креветка Розенберга: особливості та характеристики

Креветка Розенберга – це невеликий прісноводний рак, який мешкає у водоймах Північної Америки. Вона є популярним об'єктом акваріумістики та акваріумістичного бізнесу. Вчені та любителі рибництва давно цікавляться питанням про її