Як приготувати соус зі слив?
Перетерти сливи через сито, щоб маса була однорідною та без шкірок. У протерту масу всипати зелень, часник, сіль, цукор, перець, хмелі-сунелі та м'яту. Покласти домашній соус ткемалі на повільний вогонь і після закипання проварити 5-7 хвилин. Смачний домашній соус ткемалі готовий. Кеш
Що можна зробити зі слив на зиму?
Кілька простих і доступних рецептів збережуть урожай і наповнять стіл в зимовий період смачними і корисними стравами.
- Слива п'ятихвилинка у власному соку
- Маринована слива
- Кисло-солодкий соус зі слив
- Пряна слива
- Повидло «асорті» зі слив
Як приготувати соус ткемалі з слив?
Швидкий та простий рецепт приготування соусу ткемалі на зиму:
- Сливи перебрати, помити. Очистити від кісточок. …
- Все пропустити через м'ясорубку.
- Потім додати сіль, цукор, мелений чорний перець. Все добре перемішати.
- Поставити на вогонь, довести до кипіння. …
- Готовий соус ткемалі розкласти по банках.
Кеш
Соус із слив на зиму: 11 кращих … – Lifehacker
Сливовий соус — тонкощі і секрети приготування. Соус із слив являє собою незамінну заготовку для зимового періоду. Густий і ароматний, він володіє унікальним смаком, який чудово …