Що приготувати з червоного буряка на зиму?
Заготовки з буряка на зиму вражають різноманітністю і оригінальністю. З червоного коренеплоду можна приготувати салати, ікру, сироп, квас, варення і сік. Вона придатна для маринування та квашення, її можна висушити і заморозити.
Як приготувати салат із столового буряка?
Буряк відваріть або запечіть в духовці, потім наріжте невеликими кубиками або слайсами, викладіть на тарілку. Додайте нарізану кубиками бринзу і листочки рукколи. Посоліть салат, заправте його олиєю, лимонним соком і посипте горішками. Готово!
Як зварити буряк щоб був смачний?
Кладете митий буряк в емальовану каструлю, заливаєте окропом так, щоб він покривав плоди. Чекаємо, коли закипить і варимо в киплячій воді 30 хвилин. Зливаємо воду і ставимо буряк під струмінь холодної води. Буряк охолоджується під водою приблизно 10-15 хвилин.
Салат з буряка на зиму шість простих покрокових рецептів
вода для варіння буряків; 60 грам цукру; за лавру і п’ять перчинок в банку; головка часнику і пучок кропу; дві повні столові ложки солі; п’ять-шість чайних ложок оцту. …