Як пом якшити жорстке м’ясо?
Якщо ви купили не найвдаліший шмат м'яса, додайте до бульйону ложку оцту і варіть м'ясо на мінімальному вогні. Також можна додати кілька ложок лимонного соку. Кислота розм'якшить м'ясні волокна і м'ясо стане більш м'яким. Також до бульйону можна додати чайну ложку соди.
Як правильно тушити мясо щоб було м’яке?
Для цього лише потрібно обмазати великий шматок м'яса гірчицею перед запіканням, залишити на годину, потім змити — готова страва здивує своєю соковитістю. Якщо плануєте смажити м'ясо, то потрібно змастити його гірчицею, залишити на 15 хвилин і почати готувати.
Як замаринувати м’ясо щоб було м’яке?
Змішати оливкову олію, мед, гірчицю, чорний перець, сіль, базилік, паприку. Замаринувати м'ясо в отриманому соусі зі всіх сторін і залишити на 2 години. Загорнути м'ясо у фольгу і відправити у розігріту до 180 градусів духовку на годину.
Торгівля м’ясом: вимоги, документи, КВЕД, …
Що можна продавати в м’ясному магазині крім м’яса? М’ясні магазини часто продають також м’ясні вироби, сосиски, ковбаси, м’ясні консерви, а також супутні товари, такі як спеції, соуси …