Як правильно готувати стручкову квасолю?
В кріп добавляємо сіль і кидаємо заморожену квасолю. Даємо закипіти воді і варимо заморожену квасолю 2-3 хв, а якщо Ваша стрючкова квасоля свіжа, то варимо 4-5хв.
Як приготувати заморожену стручкову квасолю?
Заморожену квасолю відварити в підсоленому окропі протягом 40 секунд. Час приготування важливий: якщо його збільшити, квасоля вийде м'якою і менш смачною. 2. Швидко відкинути спаржеву квасолю на друшляк, дати воді стекти та обсмажити на пательні з вершковим маслом і часником протягом 1 хвилини.
Як правильно приготувати Спаржеву квасолю?
Добре промийте спаржеву квасолю і відріжте кінчики. Потім наріжте її невеликими шматочками. Відваріть її в киплячій підсоленій воді протягом 2 хвилин.
Стручкова квасоля – 15 простих рецептів приготування
Стручкова квасоля – простий рецепт приготування на сковороді. Це звичайна смажена зелена квасоля, з додаванням часнику. Можна використовувати свіжу або заморожену – смак страви не …