Що можна зробити з кабачків?
Найчастіше з кабачка готують млинці, оладки, салати, рагу, пасту, напої, рататуй, запіканки та пироги. Також їх маринують, солять, консервують та роблять заготовки на зиму.
Як Пожарити кабачки смачно?
Пательню розігрійте, налийте на неї оливкову олію та теж трохи прогрійте. Прикрутіть вогонь до мінімуму. Тепер час смажити кабачки: для цього кожну скибочку кабачка обваляйте у борошні зі спеціями та обсмажте на пательні до золотистого стану.
Скільки можна зберігати заморожений кабачок?
Не забудьте: заморожені в свіжому вигляді кабачки зберігаються в морозильній камері до 5 місяців. Якщо ви додали до них моркву, цибулю чи фарш – краще не залишати більше ніж на 2 місяці.
ЩО приготувати з КАБАЧКА | 5 простих та …
Дуже люблю кабачки ! Це доступно, корисно і смачно! З цього овоча можна приготувати безліч страв! Вирішила поділитись з вами 5-ма улюбленими на будь який випадок – на обід, вечерю, чи прихід гостей! Дивимось, …