Скільки хвилин варити солянку?
Посипати спеціями, цукром і сіллю. Викласти огірки, перемішати, тушкувати 5-7 хвилин. Дочекатися, поки картопля стане м'якою, викласти зі сковороди в каструлю всі інгредієнти, додати лавровий лист і перемішати. Варити солянку на повільному вогні 10-20 хвилин.
Що потрібно для приготування солянки?
Солянка м'ясна – покроковий рецепт
- Яловичина – 400 г
- Сосиски – 4 шт
- Варена ковбаса – 200 г
- Солоні огірки – 3 шт
- Шинка – 200 г
- Цибуля ріпчаста – 1 шт
- Петрушка – 1 пучок
- Маслини без кісточок – 1 банка
Кеш
Коли додавати лимон в солянку?
Перед тим, як вимкнути вогонь, додати каперси. Готовій солянці дати настоятися 15-20 хвилин. При подачі до кожної тарілки покласти маслини, зелень, сметану та скибочку лимона. Кеш
Як приготувати солянку: простий рецепт …
Насправді це не так, особливо якщо готувати збірну солянку за рецептом класичним і перевіреним, не зі спеціально …