Як правильно заварювати чай в Заварнику?
Для заварювання чорного чаю беруть воду з температурою 95 ℃, улуни потребують 85-95 ℃, для зелених підійде вода 70-80℃. Заварювальний чайник закривають кришкою й лишають на 3-5 хвилин. Зелені чаї заварюються довше – до 30 хвилин. Заварку розливають в чашки, додають гарячу воду, цукор, молоко.
Скільки треба заварювати чорний чай?
Чорний чай зазвичай заварюють близько 4-5 хвилин, зелений можна вдвічі довше. Не забудьте вийняти заварку після того, як заварили чай. Для зручності можна використовуватися спеціальне ситечко або фільтри. Кеш
Скільки настоювати чай?
Час заварювання чаю в пакетиках залежить від самого сорту чаю і від форми пакетика. Зелений чай заварюється найменше, чорний трохи довше, а трав'яні чаї варто настоювати. В середньому, в однокамерному пакетику чай завариться за 3-4 хвилини, в двокамерному – за 2-3 хвилини.
Як смачно і правильно заварювати чай: поради для різних …
Заварити по-справжньому смачний чай в заварнику не так складно, як може здатися недосвідченому поціновувачу чаїв. Почати слід з прогріву заварника, для цього можна обдати його окропом. У прогрітий чайник слід насипати чай (пропорції – близько 1 ч.л. на 150-200 мл води) і залити …