Як приготувати овочі?
- Зелені овочі – краще готувати недовго (буквально 2-5 хвилин). …
- Жовті та оранжеві овочі – потрібно варити або на парі, або в киплячій воді під закритою кришкою. …
- Білі овочі – такі плоди потрібно варити не до готовності, а протягом 15 хвилин в бурхливо киплячій воді (занурювати в окріп!), на великому вогні і без кришки.
Як приготувати брокколі в клярі?
Злегка збийте яйця з молоком і сіллю, посоліть і поперчіть. В одну тарілку насипте борошно, а у другу — панірувальні сухарі. Суцвіття броколі обкачайте у борошні, потім умочіть в яйце і запаніруйте в сухарях. Розігрійте сковороду з олією і обсмажте запаніровану капусту з усіх боків до рум'яної скоринки.
Що можна приготувати в клярі?
Якщо любите брати на роботу перекуси, смачні та ситні, то спробуйте приготувати улюблені продукти в клярі. Це зручно. Таким чином можна перетворити на краще не тільки овочі – кабачки, капусту, – а й кальмарів, курячі крильця, цибулю і моцарелу. Кеш
Овочі в клярі: рецепт приготування з фото
На підлогу-літра світлого пива знадобиться: 1. два сирих яйця; 2. їдальня ложка масла (вершкового); 3. 50 грам борошна. Щоб приготувати хрусткі та смачні овочі в клярі, використовуйте цей рецепт тіста: 1. Жовтки і білки до піноподібного стану збиваються окремо. 2. Хмільний напій …