Як приготувати яблучний сік на зиму?
Яблучний сік
- Яблука помити, крупно нарізати і пропустити через соковижималку. …
- Процідити сік через сито, застелене щільною тканиною. …
- Додати цукор з розрахунку: 500 г на 3 л соку. …
- Гарячим розлити сік у стерилізовані банки і закрити кришками.
- Перевернути банки дном догори, укутати їх і залишити до повного охолодження.
Кеш
Як правильно приготувати яблучний сік?
Для того, щоб приготувати яблучний сік за допомогою м'ясорубки, вам потрібно:
- вимити яблука і розрізати їх на частини;
- пропустити фрукти через м'ясорубку;
- зцідити сік, що вийшов, в каструлю;
- через серветку або марлю туди ж зцідити густу яблучну масу.
Кеш
Як приготувати яблучний сік без соковижималки?
Без соковитискача можна обійтися, якщо в господарстві є блендер стаціонарного типу. Занурюваний не годиться, щоб зробити сік з яблук. Аби полегшити роботу пристрою, яблучка розрізають на 2-3 сантиметрові часточки, видаляють серцевину і завантажують у чашу. Включають і чекають доки ножі переб'ють в однорідну масу. Кеш
Як приготувати яблучний сік на зиму: ТОП-5 …
500 г цукру Спосіб приготування: Яблука вимити, нарізати на дольки і віджати за допомогою соковижималки або м’ясорубки з насадкою. Перелити сік в емальовану каструлю, додати цукор за смаком, поставити на середній вогонь.