Як приготувати кріп на зиму в банках?
Сіль беремо з розрахунку: на 100 грамів кропу 25 грамів солі. Солити можна двома способами. У стерилізовані банки викладаємо: шар кропу, солимо, потім знову кріп і сіль, утрамбовуємо і так повторюємо, поки не заповниться банка або не закінчиться кріп і сіль. Прибираємо в холодильник. Кеш
Як замаринувати окріп на зиму?
Один зі способів консервації кропу на зиму без стерилізації – це рецепт з сіллю. Вимитий та підсушений продукт поріжте ножем на шматочки 1-2 см і перемішайте з сіллю – на 500 г зелені 160 г солі. Цією сумішшю щільно наповнюйте банки та залиште їх незакритими на 1-2 дні. За цей час зелень осяде. Кеш
Як правильно сушити кріп на зиму?
Найкраще сушити гілочки в цілому вигляді, а потім, коли висохнуть від'єднати тонкі листочки від стебел. Ще такий спосіб дозволяє зберегти ароматні властивості рослини надовше, тому що таким чином ефірні олії будуть менше випаровуватися. Якщо все ж таки кріп нарізати, то не варто його надто подрібнювати.
Кріп на зиму – 7 найкращих рецептів заготовок / рецепти
Головна рецепти Кріп на зиму – 7 найкращих рецептів заготовок Зберігати сезонні зелень і овочі не тільки зручно, але й вигідно. Правильно заготовлені продукти зберігають велику частину цілющих властивостей, вони будуть корисніше …