Глінтвейн роблять за допомогою нагрівання (70~80 °C) вина разом із цукром і прянощами. Нагрівання відбувається на середньому вогні з періодичним помішуванням, після чого потрібно дати глінтвейну настоятися під кришкою 40-50 хвилин, аромат спецій розкривається поступово. Глінтвейн до кипіння не доводиться.3 січ. 2023 р.
Як приготувати глінтвейн?
Спосіб приготування. Потрібно взяти келих для глінтвейну та викласти спочатку мед, палички кориці, пару бутонів гвоздики та скибочки цитрусових. Далі це потрібно залити гарячим виноградним соком. Споживати можна після того, як напій настоїться 5 хвилин. Кеш
Скільки настоювати глінтвейн?
Класичний глінтвейн Змішати в каструлі спеції і додати воду. Довести суміш до кипіння, зняти з вогню. Настоювати 10 хвилин.
Як приготувати безалкогольний глінтвейн?
Безалкогольний глінтвейн: Покроковий рецепт У невелику каструлю вилийте сік (1 л) і додайте всі спеції: 2 палички кориці, 5 шт. гвоздики, 2 лаврових листки і 2 гілочки чебрецю. Потім додайте цукор і половину апельсинових кілець. Поставте на маленький вогонь і варіть протягом 10 хвилин.
Класичний глінтвейн вдома: покроковий рецепт з фото
Глінтвейн: рецепт приготування. Для приготування глінтвейну за даним рецептом, окрім самого вина, тобі знадобляться інгредієнти, які обов’язково знайдуться на твоїй кухні. Отже, підготуй …