Як приготувати фарш для ковбаси

Як варити ковбасу в домашніх умовах?

Кладемо підготовлену домашню ковбасу в каструлю або глибоку сковороду і заливаємо водою так, щоб вона повністю покривала ковбасу і була на 1-2 см вище її. На середньому або великому вогні доводимо воду до кипіння, після чого зменшуємо вогонь і варимо ковбасу від 30 до 60 хвилин, в залежності від її складу.

Скільки солі потрібно для домашньої ковбаси?

На 1 кілограм фаршу потрібно 25 грамів солі. Це майже одна столова ложка. Щоб не прогадати із сіллю та спеціями, можна взяти шматочок фаршу і просмажити його, а потім спробувати на смак.

Як закрити ковбасу в домашніх умовах?

Для цього потрібно сиру ковбасу скласти в банку, скрутивши як змійку, накрити кришками і поставити в духовку, як тушонку, а потім дістати з духовки і закрутити.

Додайте це до фаршу – і залиште на місяць у темному місці.
"Для цього рецепта знадобиться не звичайна, а нітритна сіль. Це дуже важливо, – зазначено в рецепті. – Кишки для ковбаси потрібно замочити в солено-содовому розчині (по 2 ст. л. солі й соди на 1 л води) на п’ять годин".

Related Post

Що робити, якщо гниє цибулюЩо робити, якщо гниє цибулю

Цибуля найчастіше хворіє і гниє при високій вологості. Тому поливають рослини, орієнтуючись по погоді, не допускаючи надлишку вологи в ґрунті. Якщо ж рослини захворіли, і з'явилася гниль, то всі хворі