У каструлю або сотейник вилити воду, злегка підігріти. Викласти корицю, гвоздику і запашний перець, кип'ятити протягом 5 хвилин. Зняти відвар з вогню, додати мелісу, м'яту і мандаринові кірки. Перемішати, накрити кришкою, настоювати 10 хвилин.
Що можна додавати в чай?
Дуже смачні напої можна готувати, додаючи в чай листя яблуні, вишні, брусниці, чорної смородини, ожини, малини, пелюстки троянди. До заварки чаю (чорного чи зеленого) добре "пасують" трави: чебрець, м'ята, звіробій. Свіжий лісовий аромат, кислуватий присмак надають чаю соснові та ялинкові голки.
Як зробити вітамінний чай в домашніх умовах?
Обліпиховий чай з яблуком «Вітамінний» Спосіб приготування: яблуко необхідно дрібно нарізати. У підготовлену ємність помістити обліпиху, яблуко і мед, залити холодною водою і прогрівати протягом 15-20 хвилин на повільному вогні, не доводячи до кипіння. Потім дати настоятися 3-5 хвилин. Кеш
Скільки треба заварювати чорний чай?
Чорний чай зазвичай заварюють близько 4-5 хвилин, зелений можна вдвічі довше. Не забудьте вийняти заварку після того, як заварили чай. Для зручності можна використовуватися спеціальне ситечко або фільтри.
Як зробити домашній чай? 6 Видів чаю. Рецепти. Фото. Відео
Чай «Гарячий цитрус». Готуємо інгредієнти: • Чай каркаде, 6г. • Цитрусові (грейфрута, апельсин, лимон) по 1 часточці. • Мед, 40г. • Кип’яток, 400мл. …