Залийте чайні листочки кип'яченою водою оптимальної температури. Наприклад, зелений-настоюється при 65-85°С, а чорний чай і чай пуер заварюють тільки окропом. Почекайте поки чай настоїться. Налийте напій в чашку, використовуючи при цьому ситечко і подавайте на стіл.22 лют. 2019 р.
Як правильно заварювати чай в Заварнику?
У заварник засипають сухе чайне листя, заливають водою потрібної температури і витримують потрібний час для настоювання. Настій зливають через вбудоване або зовнішнє ситечко. Цей пристрій призначений для того, щоб при заварюванні чаю його листя залишалося в заварнику, а не плавало в чашці, поки ви п'єте.
Як приготувати чай в домашніх умовах?
У каструлю або сотейник вилити воду, злегка підігріти. Викласти корицю, гвоздику і запашний перець, кип'ятити протягом 5 хвилин. Зняти відвар з вогню, додати мелісу, м'яту і мандаринові кірки. Перемішати, накрити кришкою, настоювати 10 хвилин. Кеш
Скільки потрібно заварки на порцію чаю?
Якщо ви не маєте компанії для чаювання, ви можете приготувати одну порцію чаю прямо в чашці. Для цього нагріваємо воду до 70 ° С і наповнюємо нею попередньо нагріту чашку з розрахунку (1 чайна ложка чаю на склянку води). Можете скористатися спеціальною керамічною чашкою з кришкою і ситом.
Рецепти чаю – 15 рецептів, як приготувати покроково …
Рецепти приготування чаю. Імбирний. Обліпиховий. Чай – один з найпоширеніших і корисних напоїв. Втім, словом “чай ” називають не тільки сам напій, але і чайні кущі, і суху заварку. Історія …