Як зробити аджику з перцю?
3 кг почищеного перцю (дрібно порізати), 6-8 гострих перчин (змолоти), 0,5 л оцту, 800 г цукру, 7-8 зубців часнику, 600-700 г томатної пасти, сіль до смаку. Варити все разом 30 хв, помішуючи, розкласти в банки, стерилізувати 20 хв. Спробуйте також приготувати: Аджика з чорнобривцями. Кеш
Скільки часу стерилізувати аджику?
Для аджики краще взяти маленькі банки по 0,5 л. Їх найзручніше стерилізувати в мікрохвильовій печі: в кожну наливаємо трохи води, ставимо їх на найбільшу потужність в піч і чекаємо приблизно 5-7 хвилин. Кришки стерилізуємо в окропі близько 10 хвилин.
Як стерилізувати аджику?
Їх ми, до речі, стерилізували у мікрохвильові. Для цього в кожну баночку наливаємо трішки води і ставимо їх на декілька хвилин на максимальну потужність мікрохвильовки. Аджику можна ховати до зими, а можна вживати відразу в охолодженому вигляді.
Аджика з болгарського перцю на зиму: 10 найбільш смачних …
Компоненти страви: 1. чотири кіло помідорів; 2. дві столові ложки солі; 3. солодкий перець – 1,5 кг; 4. склянка оцту; 5. три перцю чилі. Технологія процесу: Томати ретельно миють і просушують. Болгарський перець очищають, видаляючи плодоніжки. Насіння можна залишити в заготовці. …