Як правильно смажити цвітну капусту?
Цвітну капусту відварити у підсоленій воді 5—7 хв. Яйця збити, борошно змішати з сухарями. Після охолодження суміші кожне суцвіття окремо по черзі вмочити в яйце потім в борошно з сухарями і смажити на добре розігрітій олії до золотистого кольору.
Коли збирають цвітну капусту?
Збирання і зберігання цвітної капусти Ранні сорти достигають від 60 до 100 днів, сорти середнього дозрівання можна збирати через 100-135 днів, пізні ж сорти визрівають не менше 4,5 місяців.
Скільки потрібно смажити цвітну капусту?
Викладіть туди цвітну капусту і накрийте кришкою. Готувати овоч треба 15-20 хвилин.
Як приготувати цвітну капусту: 10 швидких і смачних рецептів
Зазвичай така страва готується з грибів і курки/свинини. Ми пропонуємо приготувати його з цвітною капустою та куркою. Повірте, це смачно, а ваші рідні його дуже швидко з’їдять і попросять добавки. Жульєн з цвітної капусти / Фото tobiporada