Свіжовикопні коріння калгану добре промити та висушити. Потім відварити коріння, А отриманий відвар процідити, охолодити і розвести спиртом до міцності 30-40% або 3 свіжих коріння покласти в пляшку, залити горілкою і наполягати 10-15 днів. Для любителів незамутненого різкого смаку, старовинний рецепт калганової горілки.
Як зробити настоянку на горілці із золотого кореня?
Горілчана настойка. 50 г сухого кореня заливають 0,5 л горілки та тримають у темному місці протягом 15 днів.. Вживають по 10 – 15 крапель за 20 – 30 хвилин до їди 3 рази на день протягом 15 днів. Потім роблять 15-денну перерву та повторюють курс лікування. Увечері бажано приймати препарат мінімум за 3 – 4 години до сну.
Скільки кореня калгану на 3 літри самогону?
На 3 літри самогону візьміть 10-15 сушених плодів чорносливу та 3-5 чайних ложок просушеного коріння калгану. Самогон має бути не більше 50 градусів. Збережена копія