Скільки солі на літр води для квашених помідорів?
3 ст. ложки солі (65-70 г); 1 ст. ложка цукру (за бажанням якщо любите кисло-солодкий смак).
Скільки солі для соління помідорів?
Технологія засолювання томатів така ж, як і у огірків. Але через те, що помідори містять більше цукру, солі на їх засолювання потрібно трохи більше. Для стиглих помідорів готують розсіл з розрахунком 500-700 г. солі на 10 л.
Як зробити розсіл для квашених помідорів?
Тепер нам потрібно приготувати розсіл з розрахунку на 1 літр води – 2 столові ложки солі. Розчиняємо сіль в рідині і вливаємо в контейнер з помідорами. Далі на помідори кладемо дощечку. Ставимо щось важке і закриваємо кришкою. Кеш
Квашені помідори в 3-літрову банку (рецепт за 3 дні) у відрі.
Для закваски можна використовувати зелені, бурі і червоні помідори (тільки щоб були пружними).*листочки вишні (не обов’язково, але вітаються), можна …