Як правильно висадити туї в ґрунт навесні

З контейнера рослину виймають з грудкою землі та поміщають в посадкову лунку. Засипають землею, утрамбовують, щоб ґрунт не просів та рясно поливають. Саджанці висаджують на відстані не менше 50 сантиметрів від інших насаджень, щоб вони не конкурували один з одним та зберігалася хороша циркуляція повітря.29 квіт. 2020 р.

Коли висаджувати туї у відкритий грунт?

В Україні туї можна садити у весняний період з кінця березня до кінця травня, коли земля вже прогрілася, але ще немає спеки. Найкраще саджати ці рослини тоді, коли мінімальна температура ґрунту не менше +5°C. Пам'ятай, що туям необхідна достатня волога для успішного приживлення.

Як правильно висаджувати туї?

Висаджувати тую в ґрунт потрібно в такій послідовності: Залежно від сорту лунки повинні знаходитися одна від одної на відстані 1-5 м. При формуванні алеї дистанція варіюється від 3,5 до 4 м. Величина лунки залежить від величини кореневої системи саджанця (вона враховується разом із земляною грудкою на коренях). Кеш

Де краще садити туї?

Тому місце для посадки повинно добре освітлюваться, але вдень там повинна бути півтінь. 2. Вибір грунту. Для посадки деревця краще використовувати дерновий грунт з додаванням торфу і піску.

Коли садити туї навесні – поради садівникам

Related Post

Що робити, якщо сусіди палять сміттяЩо робити, якщо сусіди палять сміття

Якщо ви бачите, що листя палять, правоохоронці радять дзвонити до Нацполіції і до Державної екологічної інспекції. Користувачі соцмереж пошируюють свої інструкції, як боротися з паліями.22 жовт. 2022 р. Який штраф за

Чим мазатися перед засмагою: ефективні засоби та правила застосуванняЧим мазатися перед засмагою: ефективні засоби та правила застосування

Зміст:1 Що завдати перед засмагою?2 Чим мазати шкіру, щоб швидко засмагнути?3 Що зробити щоб краще прилипала засмага?4 Як підготувати шкіру до засмаги на сонці? Літо – час, коли кожен з

Навіщо потрібні соусиНавіщо потрібні соуси

Соуси мають велике значення, тому що надають стравам соковитості, особливого смаку і аромату, збагачують склад страв, їх калорійність, збуджують апетит і сприяють кращому засвоєнню основних продуктів страви.10 вер. 2020 р. Для