Як скласти сепаратор?
Сепаратор складається з циліндричного барабана, тарелкорозділювача, комплекту конічних дисків (тарілок), вала, трьох приймачів для молока, вершків і відвійок, корпусу, камери з поплавком, відбивача, пробки, втулки і опори.
Скільки тарілок в сепараторі?
Барабан сепаратора (рис. 4.8) складається з корпусу 1, пакета тарілок 3, тарілкотримача 4, верхньої розділювальної тарілки 7, з отвором 6 для виходу вершків, ущільнювального гумового кільця 8. Тарілки мають шипи висотою 0,35-0,4 мм та отвори.
Як Оптимальна температура сепарування молока?
– Найкраще сепарувати свіже молоко, а холодне слід підігріти. – Оптимальна температура молока – 35…45°с.
Причини неправильної роботи сепаратора