Як правильно розігрівати сирники

Під час розігрівання перевертаємо сирники часто (кожну 1 хвилину, щоб вони не пригорали до сковороди і рівномірно прогрівалися). Загалом розігріваємо їх близько 10 хвилин (після 5 хвилин розігрівання можна спробувати, досить для Вас вони розігріті чи ні). Розігріті сирники викладаємо на тарілки і подаємо до столу.

Як правильно смажити сирники?

Обваляйте сирники з усіх боків у борошні, це допоможе їм тримати форму. Розігрійте сковорідку з 3-4 ст. л. соняшникової олії на середньому вогні. Викладайте сирники та смажте до появи золотистої скоринки з обох боків.

Скільки по часу смажити сирники?

Сир перетерти через сито або збити блендером. Додати яйце, щіпку солі та борошно. Потім додати цукор і ванільний цукор. З отриманого тіста сформувати сирники, обсмажити на олії близько 3-4 хвилин з кожного боку на середньому вогні.

Як смажити сирники без олії?

Розігріваємо суху сковороду. Коли вона нагріється, застиляємо дно сковороди пергаментним папером і викладаємо на неї підготовлені сирники. Смажимо сирники по дві хвилини з кожного боку. Готові сирники викладаємо на тарілку і подаємо зі сметаною, медом або варенням.

Як приготувати сирники – рецепт смачних …

Related Post

Курча перший день життяКурча перший день життя

У перші дні життя курчата не мають здатності підтримувати власну температуру тіла. Найсприятливіша температура у приміщенні для росту курчат у перші дні вирощування – 31-33 °С за відносної вологості 60-80%.

Чим удобрювати розсаду томатів у домашніх умовахЧим удобрювати розсаду томатів у домашніх умовах

Що давати в лунку коли садити помідори? У лунку з томатами слід покласти такі засоби, як шкаралупа, цибулиння, залишки риби, кропива та інші. Шкаралупа Це чудове джерело кальцію, здатне поліпшити

Автоклав за якої температури можна відкриватиАвтоклав за якої температури можна відкривати

Коли можна відкривати автоклав? Відкривати прилад за температури 40 градусів. Буває, деякі банки в автоклаві відкриваються. Це означає, що вони зі сколом, кришки тонкі (не підходять для автоклава) або забракло