Під час розігрівання перевертаємо сирники часто (кожну 1 хвилину, щоб вони не пригорали до сковороди і рівномірно прогрівалися). Загалом розігріваємо їх близько 10 хвилин (після 5 хвилин розігрівання можна спробувати, досить для Вас вони розігріті чи ні). Розігріті сирники викладаємо на тарілки і подаємо до столу.
Як правильно смажити сирники?
Обваляйте сирники з усіх боків у борошні, це допоможе їм тримати форму. Розігрійте сковорідку з 3-4 ст. л. соняшникової олії на середньому вогні. Викладайте сирники та смажте до появи золотистої скоринки з обох боків.
Скільки по часу смажити сирники?
Сир перетерти через сито або збити блендером. Додати яйце, щіпку солі та борошно. Потім додати цукор і ванільний цукор. З отриманого тіста сформувати сирники, обсмажити на олії близько 3-4 хвилин з кожного боку на середньому вогні.
Як смажити сирники без олії?
Розігріваємо суху сковороду. Коли вона нагріється, застиляємо дно сковороди пергаментним папером і викладаємо на неї підготовлені сирники. Смажимо сирники по дві хвилини з кожного боку. Готові сирники викладаємо на тарілку і подаємо зі сметаною, медом або варенням.
Як приготувати сирники – рецепт смачних …