Як правильно посадити хосту восени

Не люблять хости тільки пісок і важкий суглинок. Найкраще підготувати ґрунт до весняної посадки восени: по відведеній ділянці розподіліть шар органічних добрив завтовшки 10 см і перекопайте землю на глибину штикової лопати. Навесні ґрунт на ділянці буде готовий до посадки.

Коли садити хосту у відкритий грунт?

Висаджувати хосту у відкритий грунт потрібно в квітні, для цього ще в березні потрібно удобрити місце посадки і перекопати, тоді висаджені рослини дуже швидко підуть у ріст і протягом 3-4 тижнів повністю укореняться.

Коли краще пересаджувати хости?

Хоста може вижити на відкритому сонячному місці і в тіні, але на сонці листя буде дрібним, може підгоріти під жаркими полуденними променями сонця, а в тіні листки будуть бліді. Пересадку хости найкраще проводити в травні, але і влітку пересаджені примірники приживаються добре при достатньому зволоженні.

Що можна посадити між хостами?

Чорнобривці – квіти з помаранчевими або жовтими бутонами дуже красиво виглядають в груповій посадці з хостами.

Про пересаджуванні хости (коли можна пересаджувати з одно…

Related Post

Скільки води потрібно для приготування полентів: точні пропорції та порадиСкільки води потрібно для приготування полентів: точні пропорції та поради

Зміст:1 Скільки потрібно води, щоб зварити кукурудзяну кашу?2 Як зрозуміти, що полента готова?3 Скільки потрібно варити поленту?4 У чому різниця між полентою та кукурудзяною крупою? Варена полента – це одна

Де знайти якісні товари для продажу в Інстаграмі?Де знайти якісні товари для продажу в Інстаграмі?

Зміст:1 Як знайти постачальника товарів для інтернет-магазину?2 Де знайти постачальників для інтернет-магазину України?3 Де знайти дешевого постачальника?4 Де придбати товари за оптовими цінами? В даний час Інстаграм є однією з

Способи заморожування кабачків на зимуСпособи заморожування кабачків на зиму

Спочатку кабачки потрібно вимити, витерти насухо та нарізати кубиками. У такій формі їх зручно буде додавати у супи та овочеві страви. Потім необхідно скласти підготовлені до заморозки овочі у маленькі