Як посушити яблука швидко

Як швидко зробити сушку з яблук?

Один із способів висушити яблука – помістити в духовку, бажано з гарячим повітрям. Підсушіть яблука в духовці не менше 3 годин при температурі від 50 до 70 градусів. Якщо ви хочете отримати більш хрусткі шматочки фруктів, подовжте час сушіння. Тоді вийдуть яблучні чипси, які є чудовою хрусткою закускою.

Як правильно зробити сушку з яблук в домашніх умовах?

Наріжте яблука часточками або кружальцями завтовшки 5-7 мм. Деко застеліть пергаментним папером або фольгою і розкладіть яблучні шматочки. Поставте в розігріту до 80 градусів духовку на 30 хвилин. Потім зменште температуру до 70 градусів і залиште сушитися приблизно на 5 годин.

Як зробити сушку в домашніх умовах?

Як зробити сушку з груш в домашніх умовах – прості варіанти Цілі груші скласти в сито і промити проточною водою. Висушити природним способом на рушнику. Викласти на деко і відправити в духовку, розігріту до 60°C. Сушити 5-10 годин, іноді перевертаючи фрукти і залишивши дверцята духовки відкритими. Кеш

Як швидко висушити яблука на зиму поради – Новини Смачно
Кожен фрукт слід промити під проточною водою, потім ретельно обсушити. Шкірку найкраще зберегти, адже в ній багато цінних вітамінів. Розріжте кожен плід навпіл, щоб позбутися насіння. Потім наріжте яблука однаковими часточками товщиною два-три міліметри. Можна трохи …

Related Post

Користь вмивання обличчя: 7 причин регулярно звертати увагу на рутину очищення шкіриКористь вмивання обличчя: 7 причин регулярно звертати увагу на рутину очищення шкіри

Зміст:1 Чим краще вмивати обличчя щодня?2 Чим краще вмивати шкіру обличчя?3 Чим краще вмивати обличчя вранці?4 Що потрібно їсти, щоб обличчя було чистим? Умивання обличчя – це невід'ємна частина щоденного

Чи заморожують буряк тертий свіжий на зимуЧи заморожують буряк тертий свіжий на зиму

Тертий буряк розкласти по пакетах або харчових контейнерах з щільними кришками. Тару перенести в морозильну камеру.28 вер. 2021 р. Як правильно зберігати кормовий буряк? Буряк менш вимогливий до умов зберігання, ніж