Як сушити чорнослив у духовці?
Сушити в духовці необхідно в кілька етапів:
- перші 5 годин слід сушити при температурі 50º С;
- наступні 6 годин при температурі 70 ºС;
- й потім готувати до готовності при температурі 75-80 ºС.
Кеш
Як розм якшити чорнослив?
Замочіть чорнослив в теплій воді на кілька годин. Він повинен розм'якшити. Смачну водичку, в якій були замочені плоди, пити я не раджу, тому що в ній розчиняються всі шкідливі хімікати, якими обробляють сухофрукти. Зате самі плоди стали набагато чистіше.
Як правильно зробити чорнослив?
Сливи можна сушити на сонці: процес триває 4-5 днів, потім сухофрукти досушують у тіні. Інший варіант сушки у сушарці: плоди витримують від 3 до 5 годин за температури 40-50°С. Коли сливи стануть в'яленими, підвищують температуру до 60°С. Через 4 години їх повністю охолоджують та ще сушать 8-10 годин при 75°С.
Як зробити чорнослив у домашніх умовах в духовці, сушарці …
Сушити в духовці необхідно в кілька етапів: 1 етап: 5 годин за температури +50°С; 2 етап: 6 годин за температури +70°С;