Як посушити чорнослив у домашніх умовах у духовці

Як сушити чорнослив у духовці?

Сушити в духовці необхідно в кілька етапів:

  1. перші 5 годин слід сушити при температурі 50º С;
  2. наступні 6 годин при температурі 70 ºС;
  3. й потім готувати до готовності при температурі 75-80 ºС.

Кеш

Як розм якшити чорнослив?

Замочіть чорнослив в теплій воді на кілька годин. Він повинен розм'якшити. Смачну водичку, в якій були замочені плоди, пити я не раджу, тому що в ній розчиняються всі шкідливі хімікати, якими обробляють сухофрукти. Зате самі плоди стали набагато чистіше.

Як правильно зробити чорнослив?

Сливи можна сушити на сонці: процес триває 4-5 днів, потім сухофрукти досушують у тіні. Інший варіант сушки у сушарці: плоди витримують від 3 до 5 годин за температури 40-50°С. Коли сливи стануть в'яленими, підвищують температуру до 60°С. Через 4 години їх повністю охолоджують та ще сушать 8-10 годин при 75°С.

Як зробити чорнослив у домашніх умовах в духовці, сушарці …
Сушити в духовці необхідно в кілька етапів: 1 етап: 5 годин за температури +50°С; 2 етап: 6 годин за температури +70°С;

Related Post

Як із чого роблять папір: процес виробництва та сировинаЯк із чого роблять папір: процес виробництва та сировина

Зміст:1 Що входить до складу паперу?2 Як зараз роблять папір?3 Як роблять папір етапи?4 Звідки беруть папір? Папір є одним із найпоширеніших матеріалів, що використовуються у повсякденному житті. Вона використовується

Як поставити ялинку з підручних засобівЯк поставити ялинку з підручних засобів

Як правильно посадити ялинку? Як правильно посадити ялинку Ялинку необхідно пересаджувати тільки з грудкою землі, щоб не пошкодити кореневу систему хвойної рослини. Посадкова яма повинна бути в півтора-два рази більше

Коли обрізати аґрус весною чи восениКоли обрізати аґрус весною чи восени

Зазвичай формують кущ аґрусу ранньою весною, тоді як санітарну обрізку – видалення старих гілок – роблять після закінчення періоду вегетації: восени, коли почне опадати листя.4 бер. 2020 р. Коли можна обрізати