Перед першим застосуванням чавунну сковороду потрібно ретельно вимити теплою водою, витерти м'якою ганчіркою і протягом 5-6 хвилин потримати на плиті, щоб гарненько її розжарити.
Як правильно Прокалити чавунну сковорідку?
Після покупки недостатньо просто вимити чавунну сковорідку або каструлю і поставити її на плиту. Перед найпершим застосуванням такий посуд потрібно обов'язково прожарити близько 20 хвилин на плиті за температури, яка вища за 100° С з рослинною олією, налитою шаром у 5 мм або з великою кількістю кухонної солі. Кеш
Як користуватися перший раз сковорідкою?
Отже, якщо ви стали володарем нової сковороди з антипригарним покриттям, перед першим використанням вимийте виріб теплою водою з миючим засобом і просушіть. Деякі виробники також пропонують змастити внутрішню поверхню рослинним маслом, але без цієї операції цілком можна і обійтися.
Як підготувати нову сковорідку?
🔸Перший раз прогріти її та влити 200 грам олії, прожарити 10-15 хв; 🔸Злити олій, та використати нову, на якій
Чавунна сковорода. Як підготувати до використання …
Перший рази краще приготувати в чавуні страви, що вимагають великої кількості масла. Таким чином антипригарне покриття закріпиться. Після приготування їжі сковороду миємо тільки гарячою водою і витираємо насухо, змащуємо маслом. …