Як правильно замаринувати кролика?
Беремо біле сухе вино та воду в рівних пропорціях (у мене по 200 мл), 50 мл соєвого соусу, спеції за смаком. Я додавала в маринад сіль, перець, паприку та розмарин. Кролятину слід тримати в цьому маринаді від 2 годин. Тушку слід залити холодною водою, додати сік половини лимона, крапельку оцту та гілочку розмарину.
Скільки часу потрібно тушити кролика?
Якщо попередньо обробити тушку кролика, то процес варіння шматочків займе не більше 35-40 хвилин. Щоб відварити молодого кролика повністю, потрібно буде витратити 1,5-2 години.
Як варити бульйон з кролика?
Як приготувати бульйон з кролика у мультиварці Додаю порізані моркву, селеру, цілу добре помиту нечищену цибулину, коріння петрушки і пастернаку, духмяний перець і лавровий лист. Вмикаю режим «Варка на пару» на 10 хвилин, кришку закриваю і дочікуюся початку кипіння. Це приблизно 10 хвилин.
Як приготувати кролика: простий рецепт – Главред
Приготувати кролика можна дуже смачно, якщо знати пару секретів про які розповість Главред. Рецепт кролика в сметані в духовці. Вам потрібно: Кролик – 1 кг; Сметана – 100 гр; Гірчиця – 2 л.;