Як правильно їсти кедрові горіхи?
І одним з головних його головних інгредієнтів є саме кедрові горіхи. Часто їх додають до піци чи пасти. Але важливо додати їх після термічної обробки, щоб вони не втратили свої корисні властивості. Також готують рис з шафраном, додають до курки та роблять настоянки.
Чому вони не кедрові і не горіхи?
Частіше всього кедровими горіхами називають насіння Кедрової сосни сибірської ('Pinus sibirica). В той же час, насіння справжніх кедрів неїстівні. В чисто науковому значенні горіхами вони не є, однак така назва закріпилась за ними в кулінарії. Середня маса горіха складає 0,23—0,25 г.
Що лікують кедрові горішки?
Активно впливають лікування атеросклерозу, виразки шлунка, захворювання серця. Еліксири та бальзами на основі кедрових горіхів корисні при лікуванні неврозів, хронічних захворювань органів дихання, ШКТ.
Як чистити кедрові горішки позбавляємося від шкаралупи і …
Найкраще зберігати кедрові горіхи в шишках. Тримати горіхи в такому вигляді потрібно в місці з низьким рівнем вологості і невисокими температурними …