Як розібрати курку на частини?
Покладіть тушку на обробну дошку, повернувши до себе задньою частиною. Трохи відтягніть одну ніжку та проведіть ножем, відділяючи її від філе. Якщо хочете отримати чвертку, робіть надріз під кутом приблизно 45%, захоплюючи усю задню частину разом із гомілкою.
Як Общипують курей?
Найпростішим і доступним вважають сухий метод. Черговість зняття оперення: першими видаляють пір'я з хвоста і крил, далі – з грудки, спинки, і в останню чергу – з лапок. Робити це потрібно акуратно, зберігаючи цілісність шкіри. Общупавши птицю, слід зняти залишки оперення за допомогою ножа і обпалити тушку полум'ям.
Де в курки філе?
Куряче філе — це кулінарний продукт, отриманий з тушки свійської курки. Воно без кістки та без шкірки і може бути зрізаним з грудки, стегна, гомілки. Зазвичай курячим філе називається м'ясо, що відділене від грудки.
Як правильно обробити курку: інструкція з фото, відео
Як правильно обробити курку: інструкція з фото, відео. Секрети правильної і швидкої оброблення курки: відео та фото. Порядок оброблення курки. без відходів. На …