Як обробити смородину на зиму

Вже після настання перших заморозків кущі смородини обмотують спіраллю, мотузкою або шпагатом, стягуючи гілки догори та фіксуючи вузлом. Це збереже кущі від розламування під час снігопаду, і гілки не будуть тертися одна об одну при сильних вітрах.2 лист. 2020 р.

Коли можна обрізати чорну смородину?

Обрізка чорної смородини Кращий час для обрізки – кінець зими – початок весни до розпускання бруньок, коли не розпочався сокорух. Однак за необхідності обрізку проводять пізно влітку і практично всю осінь. Чим старше гілка, тим більше від неї відходить густих і коротких (до 10 см) пагонів. Кеш

Як і коли обрізати смородину?

Коли проводити обрізку кущів смородини Обрізати смородинові кущі краще пізно восени, коли з рослини опаде більш ніж половина листя. Це правильно і зручно. Але робити це можна і навесні, до набрякання бруньок.

Як правильно заморозити чорну смородину?

Щоб зберегти чорну смородину в свіжому вигляді, вам потрібно розкласти її в контейнери і обмотати їх тканиною. Потім покладіть їх в морозилку. Так взимку ви зможете насолодитися смаком свіжих ягід.

УРОЖАЙ БОЛЬШЕ В РАЗЫ! Как ОБРЕЗАТЬ смородину …
Все для сада и огорода ищите в нашем интернет-магазине! Россия: https://procvetok.ru/ Украина: https …

Related Post

Маринування часникових стрілок на зимуМаринування часникових стрілок на зиму

Для цього у каструлю з водою додаємо цукор, сіль, лавровий листок, перець горошком, олію. Ставимо на вогонь, доводимо до кипіння і кип'ятимо 2 хв. Після цього доливаємо оцет і гарячим

Як правильно укласти паро- та гідроізоляцію: основні принципи та рекомендаціїЯк правильно укласти паро- та гідроізоляцію: основні принципи та рекомендації

Зміст:1 Як визначити, якою стороною укладати гідробар'єр?2 Як правильно встановити пароізоляційну плівку?3 Як правильно встановити гідробар'єр?4 У чому різниця між пароізоляцією та гідроізоляцією? Паро та гідроізоляція – це невід'ємна частина

Філе мінтаю або хеку: якій рибі віддати перевагу?Філе мінтаю або хеку: якій рибі віддати перевагу?

Філе мінтаю та хека – два популярні варіанти риби у світі гастрономії. Обидва делікатеси мають смак і корисні властивості, але вони мають свої унікальні особливості, які роблять їх різними. Багато